Condiţii

Site-ul colorcase.org este proprietatea societăţii comerciale ColorCase S.R.L


Vizitarea sau cumpărarea produselor de pe site-ul colorcase.org implică în mod automat, acceptarea acestor termeni şi condiţii. De asemenea, folosirea oricăror alte servicii curente sau viitoare furnizate de ColorCase S.R.L, implică acceptarea aceloraşi termeni şi condiţii.


Informaţii generale despre produse şi preţuri

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, însă uneori nuanţele culorilor produselor pot difere din cauza procesului de execuţie al fotografiilor sau a setărilor monitorului tău.
Fiecare client va i mereu informat dacă un produs este sau nu în stoc, care pot fi facute la comandă, în cât timp se va realiza şi în cât timp va ajunge la el. Aceste informaţii vor fi transmise prin e-mail sau telefon.

Imaginile cu produsele, ofertele, preţurile şi concursurile pot fi schimbate în prealabil, fără o notificare specifică.


Copyright 

Tot conţinutul site-ului colorcase.org (text, grafice, imagini, butoane, clipuri, script-uri, programe şi orice alte date) este proprietatea ColorCase S.R.L şi/sau asociaţilor, a partenerilor şi/sau a furnizorilor săi şi este protejat în conformitate cu Legea drepturilor de autor. Graficele, emblemă, antetul şi imaginile de pe colorcase.org nu pot fi folosite în legătură cu produse sau servicii care nu aparţin ColorCase S.R.L, într-o manieră care creeze confuzie printre clienţi sau care  discrediteze site-ul colorcase.org sau firma ColorCase S.R.L.


Utilizarea site-ului

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpărarea produselor şi serviciilor prezentate pe site-ul colorcase.org implică acceptarea acestor termeni şi condiţii.

Înregistrarea ca utilizator al acestui site, reprezintă acordul dumneavoastră implicit privind primirea mesajelor electronice şi telefonice legate de produsele comercializate, acest aspect putând fii modificat sau anulat ulterior fără nici-o penalitate pentru client.


Accesul la site 

ColorCase S.R.L permite accesul nelimitat pe site-ul colorcase.org, în scop personal, dar nu îi conferă dreptul de a descarcă, modifică total sau parţial, reproduce total sau parţial site-ul, fără acordul scris al ColorCase S.R.L.


Corectarea informaţiilor eronate

Ne rezervăm dreptul de a corectă eventuale omisiuni, erori în afişare care pot surveni în urmă unor greşeli de redactare, lipsa de acurateţe sau erori ale produselor software, fără a anunţa în prealabil. Ne declinăm răspunderea pentru orice situaţie care poate apărea din cauza unor erori de software sau defecţiuni tehnice apărutela server. ColorCase S.R.L nu îşi asumă responsabilitatea pentru pierderile de informaţii cauzate de orice defecţiuni sau erori ale softului cu care este conceput şi găzduit site-ul şi nici nu garantează faptul site-ul, serverul sau e-mailurile expediate de colorcase.com nu conţin viruşi sau alte componente dăunătoare, deşi vaface tot posibilul acest lucru nu se întâmple.


Dispute şi conflicte. Drept aplicabil. Litigii 

Pentru orice defect constatat în urmă cumpărării unui produs de pe site-ul colorcase.org, cumpărătorul poate solicită repararea sau înlocuirea produsului defect. Această se va face în urmă prezentării produsului de către cumpărător şi a constatării de către un reprezentant al ColorCase S.R.L a defectului reclamat.

Orice litigiu apărut între Clienţi şi Societate va fi rezolvat pe cale amiabilă.

Având în vedere scopul nostru este de a avea tot timpul clienţi satisfăcuţi, dacă ai probleme legate de o comandă, te rugăm ne contactezi la adresa de e-mail: contact@colorcase.org


Modificări

ColorCase S.R.L îşi rezervă dreptul, de a efectua schimbări în orice moment cu privire la conţinutul site-ului colorcase.org, politică, termenii şi condiţiile de utilizare, fără a fi necesară o notificare prealabilă către utilizatori în acest sens, deşi vom fi atenţi anunţăm clienţii despre aceste modificări.

Utilizatorul colorcase.org are obligaţia de a verifică în mod regulat termenii şi condiţiile de utilizare. În cazul în care nu este de acord cu modificările aduse acestora de către ColorCase S.R.L. , va înceta utilizarea site-ului. Dacă utilizatorul continuă folosească site-ul, se consideră este de acord cu modificărileefectuate.


ColorCase pune tot timpul clientul pe primul loc. Te invităm pe pagina de produse.