Garanţiile ColorCase


1 - 
Dacă culoarea sau materialul produsului nu coincid cu aşteptările tale (din diverse motive), ai la dispozitie 10 zile in care poti sa schimbi produsul sau sa primesti banii inapoi. Ca  poţi beneficia de această garanţie, produsul nu are voie fie deteriorat şi aibă urme de uzură.

2 - Deşi toate produsele sunt făcute la cea mai înaltă calitate şi cu multă atenţie, dacă produsul cumpărat se deteriorează în prima lună de la achiziţie, îl poţi aduce înapoi şi reparaţia se va face în mod gratuit. Această garanţie se aplică doar la cusătură de la huse.

3 - pentru comenzi ce depăşesc suma de 300 lei, livrarea este gratuită.

*exceptând zonele în afară Chişinăului.

4 - Dacă comanda ajunge deteriorată, îţi schimbăm produsul/ele sau îţi returnăm banii.

5 - Dacă comanda nu ajunge în timpul estimat de noi, îţi oferim o reducere de 30% la urmatoarea comandă.

6 - Dacă nu ştii ce culoare ţi se potriveşte mai bine, ce material sau ce model îţi poate pune în evidenţă rafinamentul, îţi oferim cu drag consiliere gratuită prin e-mail: contact@colorcase.org

7 -  Dacă doreşti te asiguri la evenimentul la care mergi nu o mai fie nimeni cu un produs identic, poţi opta pentru un produs unic. Produsul unicat înseamnă nu vom mai folosi materialul folosit pentru produsul tău la alte produse din aceeaşi gama. Pentru un produs unicat preţurile sunt:

  • Huse pentru agende sau gadget-uri ->  300 lei
  • Huse pentru pasapoarte ->  250 lei

8 -  Dacă ai deja un material şi doreşti un produs din acesta, te putem ajută. Dacă partenerul tău are un costum sau o rochie şi doreşti facem un accesoriudin acelaşi material, acest lucru este posibil. Te rugăm doar ne scrii la contact@colorcase.org şi împreună vom găsi cea mai bună soluţie.

Suntem siguri putem îţi oferim, pe lângă cele mai bune produse de pe piaţă, şi servicii excelente care te facă te simţi special! Viziteaza pagina noastra de produse.