Despre noi

                                     “Adevarata frumusete izvoraste din sublim si simplitate” – Voltaire

     Frumusetea intotdeauna a fascinat, chiar daca unii o considera rece si pasiva, indiferent sub ce forma. Intr-adevar, frumusetea este o simpla sclipire, un foc de artificii, insa poate incapsula destul de multa energie incat sa te faca sa vibrezi. Este de-adreptul fermecator momentul ala in care te cuprinde acel fior, dorinta, pasiunea pentru frumos.
    Frumusetea ingenuncheaza.
    Frumusetea face ca pielea sa aiba gust si ochii sa fie un taram unde vrei sa hoinaresti in voie… si clipa isi pierde valoarea, nu mai e niciun tic, niciun tac.
    Frumusetea simpla este de consumat iar cea slefuita, misterioasa de contemplat.
In cazul frumusetii epidermice, dupa cele doua ore de audienta pleci mai departe caci nu a mai ramas nimic nedescoperit, iar in al doilea caz te transforma de fiecare data intr-un prizonier.
De aceia noi, echipa ColoCase venim cu noi idei de frumos si indraznim sa va provacam sa incercati sa aduceti lucrusoare simple si calde in vietele voastre, ca sa umplem lumea de frumos, caci intr-un final cum a spus Richard David Bach – “Lumea e nebuna cand vine vorba de frumusete”, deci hai sa facem nebunie.