Evenimente

Clubul Cititoarelor Moderne

Sîmbătă, 8 august, a fost organizată lansarea “Clubul Cutitoarelor Moderne” prin intermediul unui tîrg de carte.
La tîrg doamnele şi domnişoarele interesate de lectură au putut găsi: cărţi noi care-şi caută un alt stăpîn, semne de carte pentru toate gusturile ( brodate, croşetate), huse pentru cărţuliile lor, mici cadouri şi cîte ceva gustos. Pe lîngă aceasta, doritoarele de a face parte din club au avut posibilitatea să completeze chestionarul de aplicare.
Clubul cititoarelor moderne va da întîlniri interesante în locuri frumoase unde se vor discuta teme captivante, iar la finele fiecărei seri toţi se vor alege cu cadouri plăcute. Pentru crearea listei de membri a acestui club m-am gindit să dau start unui concurs mai neobişnuit care se va repeta atîta timp pînă cînd nu va fi completată lista. Pentru participare este nevoie să-mi transmiteţi o recenzie la cartea care aţi citit-o în ultima perioada la adresa viku992@gmail.com

Noi am fost fermecaţi de această ideie şi mereu suntem dispuşi să susţinem astfel de proiecte. Suntem încîntaţi să fim partenerii Clubului Cititoarelor Moderne, doar într’o zi am reuşit să ne facem o mulţime de prieteni noi, deştepţi, iubitori de carte şi de frumos.

Mai multe despre club şi recenzii pentru cărţi găsiţi aici şi pe pagina lor .

It's only fair to share...Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn