Evenimente

Exquisite Academy

Platforma de instruire a femeilor de mâine, ediţia a II-a

Exquisite Academy (EA) reprezintă o iniţiativă cre are drept scop dezvoltarea fetelor şi femeilor din societatea noastră, prin promovarea eleganţei, feminităţii şi individualităţii.

Ce-a de-a 2-a ediție marca EA a făcut cunoștință cu alte 25 de membre noi din numărul total de peste 100 de aplicări. Pe 25 aprilie 2015, a avut loc deschiderea la care au luat parte atât participantele dar și partenerii, trainerii acestei ediții, care încurajează desfășurarea acesteia.

Agenda a fost una foarte diversă începând cu traininguri de dezvoltare personală dar și ateliere de creație și workshopuri care au constituit un adevărat challenge pentru fete. Le-au oferit acel impuls și dorință de dezvoltare și creștere atât pe plan personal cât și profesional.

Un mic interviu cu coordonatoarea proiectului EA puteți găsi aici.

Echipa ColorCase a fost foarte încîntată fie unul din partenerii proiectului, contribuind atît financiar, cît şi cu premii frumoase pentru participante la finele proiectului.

Susţinem cu mare drag astfel de idei şi ne bucurăm enorm tinerii de la noi din Moldova sunt creativi şi dornici facă aşa lucruri formidabile.

It's only fair to share...Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn