Evenimente

Nicolae Dabija

Lectură la iarbă verde cu Nicolae Dabija – “De ce să nu ne îndrăgostim primăvara”

Librăria online Cartea Ta a organizat în această duminică, 10 mai, Lectură la iarbă verde, ediția a II-a, iar subiectul principal al întrunirii a fost: “De ce să nu ne îndrăgostim primăvara”.

Invitat special al evenimentului a fost scriitorul Nicolae Dabija, care a povestit despre experiența profesională, cum este când scrii o carte și de ce este benefic să citești. Scriitorul  i-a încurajat pe tineri să renunţe la cărţile digitale în favoarea celor clasice:  “Eu m-am obişnuit în mână să ţin cartea, să o pipăi şi să o mângăi cu privirea. Eu nu ştiu cum voi citiţi, dar eu când citesc cartea, dacă nu-mi fac însemnări în ea, înseamnă cu nu am citit-o”. 

De asemenea, scriitorul a oferit câteva sfaturi tinerilor care îşi doresc să scrie sau să devină poeţi:să întreţină un jurnal, să nu asculte nici un sfat şi să-şi imagineze că pixul cu care scriu este o pană de înger, deoarece cu cât vor scri mai mult, cu atât vor scri mai bine.

Participanţii la evenimentul Lectura la iarbă verde au avut posibilitate să procure cărți şi huse la preț promoțional. Iar la sfirşitul evenimentului, în urma participării la tombolă, au putut câştiga premii frumoase – 10 cărţi, o husă pentru carte “ColorCase” şi 5 carduri de reducere la achiziţionarea huselor.

Partenerii evenimentului: Huse Handmade ColorCase

Fotograf Alex Morgoci

Scriitorul Nicolae Dabija

Organizator Librăria online Cartea Ta 

It's only fair to share...Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn