Evenimente

Nata Albot

Sesiune de Confesiuni  – „Cum și de ce să-ți schimbi viața la 180 de grade”

Pe 21 mai, a avut loc unul dintre cele mai aşteptate evenimente, organizat de Women’s Summit Moldova, care a adunat 300 de femei din întreaga comunitate. De această dată, în calitate de speaker a fost Nata Albot – jurnalistă, producătoare şi prezentatoare tv, producător de evenimente şi proiecte.

Nata Albot a vorbit despre începuturi, viața ei la TV, despre familie, cartea pe care a scris-o, despre frumusețe, oameni, dar şi despre fericirea pe care o simte de mai bine de 7 luni. Acum 2 ani, jurnalista a decis să plece în Canada, lucru care i-a schimbat viaţa la 180°.

Fosta producătoare TV a povestit lucruri pe care nu le-a mai spus nimănui și a arătat poze pe care nu le-a publicat nicăieri: “Din clipa în care s-a întâmplat ce s-a întâmplat cu Bogdan și am văzut cum scenariile mele eșuează, am înțeles un lucru: niciun fel de planuri. Dacă vrei să-l amuzi pe Dumnezeu, povestește-i despre planurile tale. Există doar acum și aici. Nu vreau eternitate, nu vreau veșnicie, nu vrea să mi se promită că vom fi până la adânci bătrâneți împreună pentru că asta nu există.

Am vrut să plec singură … dar, într-un moment, Andrei mi-a zis că merg și eu cu tine. I-am zis: “Cum ar fi asta? Tu ești mai tinerel, eu sunt femeie serioasă, am doi copii, viză de reşedință, tu ești turist. “ El a insistat și am plecat împreună. Nu a fost un plan și este cel mai extraordinar lucru care mi s-a întâmplat în ultima vreme. Nu-mi imaginez cum ar fi fost viața mea dacă Andrei nu mergea cu mine.

Nu vă mai temeţi de hotare sau să fiţi în alt capăt al pamântului ca să puteți faceţi lucruri frumoase acasă. Daca nu noi, cine ?”

La sfârşitul sesiunii, femeile prezente la eveniment, au avut ocazia de a participa la o tombolă, unde noi, echipa ColorCase, am fost foarte bucuroși să daruim premii – hăinuțe pentru cărți și trablete și vouchere de 55% reducere.

It's only fair to share...Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn