Evenimente

Tatiana Țîbuleac

Workshop cu Tatiana Țîbuleac –  „Cum să găseşti curajul de a fi tu însăţi”

Tatiana Țîbuleac, jurnalista și fosta prezentatoare PRO TV, autoarea cărții “Fabule Moderne”, ne-a cucerit la workshop-ul „Cum să găseşti curajul de a fi tu însăţi”. Evenimentul a fost organizat de Women’s Summit Moldova, iar noi am fost foarte mândri şi onorați sa fim unul din partenerii lor la acest workshop.

Scopul evenimentului a fost de a motiva femeile din Moldova să-şi urmeze visele, să schimbe standardele şi să facă ceea ce le place. „Dintre toate tipurile de curaj – curajul de a face ceea ce-ți place – este cel mai rar întâlnit la femei. Găsim tone de curaj pentru cei de lângă noi: pentru slăbiciunile bărbaților dragi, pentru începuturile copiilor, pentru bătrânețile părinților, pentru unii, pentru alții – mereu pentru altcineva… Iar când ajungem la noi, la dorințele noastre ascunse, la bucuriile noastre firave, la acele pasiuni și ocupații care ne fac fericite, obosim. Amânăm. Lăsăm pentru altă dată. Uităm. Și ne spunem că oricum nu sunt importante, că oricum nu am fi reușit. Că altele, în viață, sunt mai necesare, iar când alături de noi, cineva îndrăznește, face, încearcă, trăiește visurile noastre pe care noi le-am pus la naftalină, ne resemnăm, iar în resemnare fericirea nu prinde rădăcini niciodată”, a accentuat Tatiana Țîbuleac.

La sfârşitul sesiunii, femeile prezente la eveniment, au avut ocazia de a participa la o tombolă, ulterior au avut parte de o sesiune de autografe, de un fourchette şi networking. La tombolă am fost foarte bucurooase să daruim 5 premii (hăinuțe pentru cărți și iPad) ca să facem 5 femei fericite.

Women’s Summit Moldova este un proiect sub denumirea căruia se organizează evenimente dedicate femeilor. Acest proiect a realizat mai multe inițiative, prin care implică femeile din Moldova în identificarea soluţiilor pentru cele mai strigente probleme feminine.

It's only fair to share...Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn