Evenimente

Tîrg cu scop caritabil

„În ajun de Crăciun am hotărît să aducem bucurii copiilor orfani sau din familii social-vulnerabile. Colectăm cărți, jucării, hăinuțe și dulciuri”, anunță organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului creat.

Daria Ungureanu, organizatoarea târgului ce s-a desfășurat pe 20 decembrie, i-a indemnat pe cei cu inimă mare să le facă celor mai puțin norocoși o sărbătoare frumoasă în ajun de Crăciun.

„Vă invit cu drag la evenimentul cu care se va încheia campania noastră de colectare a donațiilor pentru copiii orfani și din familii social-vulnerabile. Imediat după eveniment, darurile vor fi repartizate beneficiarilor.

Cei care nu au posibilitatea să ajungă la eveniment, dar doresc să facă o donație, îmi lasă un mesaj privat, pentru a le explica cum pot să o facă. Donațiile se colectează, în special, în orașul Chișinău și Hîncești. Vă mulțumesc!”, a anunțat Daria.
La tîrg oamenii interesati de lectură au putut găsi: cărţi noi care-şi caută un alt stăpîn, huse pentru cărţuliile lor, mici cadouri şi cîte ceva gustos. Pe lîngă aceasta, fiecare omulet a fost invitat sa aduca cite ceva lucruri pentru copii de la orfelinat.

Târgul caritabil a avut loc în incinta cafenelei TAXI BLUES, începând cu ora 13:00.

Mai multe despre club şi recenzii pentru cărţi găsiţi aici şi pe pagina lor .

It's only fair to share...Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn