Evenimente

Valeriu Pleşca

Workshop cu Valeriu Pleşca – “Cum să motivăm şi să încurajăm persoana iubită”

      Ex-ministrul Apărării al Republicii Moldova, Valeriu Pleşca, a vorbit despre importanţa familiei, a dragostei, dar şi a înţelegerii reciproce în familie, despre ce îşi doreşte cu adevărat un bărbat şi cum o femeie trebuie să inspire, să încurajeze şi să motiveze partenerul de viaţă.

Acestea sunt doar citeva idei care le-am notat noi din cele spuse de Domnul Valeriu:

“Atunci când apar situații de criză, încercați să nu vă aprofundați în dificultăți. Schimbați-vă locul, plecați la plimbare, plecați din țară. Nu vă mai amintiți de gândurile rele,ştergeţi cu buretele tot ce a fost.”

 În spatele unui bărbat cu reușite în viață se află o doamnă, o cucoană. Soția este persoana care cu fineţe şi cu sinceritate aduce maxim aport la fericirea familiei.”

“Să nu vă creați niciodată stopuri, să nu vă pară lucrurile irealizabile. Totul este posibil. Provocați-vă soțul să cucerească, să rezolve, să aducă bunăstare.”

“Cum să motivați un bărbat? Nu-l alintați. Nu formați din el un idol. Puteți să o faceți, dar foarte atent și dozat. Motivația nu trebuie să fie exprimată prin cuvinte, ci prin dragoste.”

Evenimentul a fost organizat de Women’s Summit Moldova, un proiect sub denumirea căruia se organizează evenimente dedicate femeilor. La sfârşitul sesiunii, femeile prezente la eveniment, au avut ocazia de a participa la o tombolă, la care Echipa “ColorCase” a oferit cu mare drag 5 premii (hăinuțe pentru cărți și tablete).

Mulţumim mult echipei Women’s Summit Moldova pentru o seară excepţională şi le dorim multă baftă şi realizări frumoase în continuare.

It's only fair to share...Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn